Parola
Costul Vostru:
0 buc. | 0.00 RON
promo
firma Canas
firma Goso
firma JMA
firma Keyline
firma Lishi
Produse 12 de la ( 19 )

Xhorse VVDI Key Tool Plus programator universal de chei și EEPROM

Producator:
Xhorse
Model:
Key Tool Plus FULL
Calitate:
0 1 2 3 4
Stoc:
acum:
La comanda

Pret

Greutate
in kg.
Pret Cantitate
Standard De Lacatuserie
25900965.513870 RON*** RON
buc.
?
Total:  0 RON
Toate prețurile includ TVA

Produsul contine

Pentru conținut, consultați fișierul PDF atașat de mai jos

Descriere

VVDI Key Tool PLUS este cel mai versatil producător de chei auto posibil până acum. Acoperă totul, de la citirea cheii clientului, până la generare și pregătire, până la programare și tăiere (deoarece are capacitatea de a controla mașinile electronice Xhorse). Dispozitivul este mobil și complet autonom.

Funcții de bază:
- recunoașterea și generarea a aproape orice telecomandă pentru mașini;
- recunoașterea, generarea și copierea transponderelor;
- programarea imobilizatorilor pentru toate mărcile, inclusiv VAG, BMW, BENZ (peste 20.000 de modele de mașini americane, europene și asiatice - de la cele mai luxoase și mai noi, la cele mai vechi și mai comune);
- multe calculatoare pentru lucrul la DUMP;
- programator EEPROM;
- restaurarea cheilor blocate originale într-o nouă stare, pentru recalificare;
- controlul mașinilor electronice de lăcătuș Xhorse;
- diagnosticare automată.

Pentru a lucra cu unele dintre caracteristici, sunt necesare jetoane sau utilizarea punctelor bonus acumulate: - Calcul MQB Online - necesită 1 jeton; - Copie ID48-96bit - necesită 1 simbol sau 100 de puncte bonus (100 de puncte sunt egale cu 1 simbol). Acceptă puncte bonus acumulate numai prin generarea cheilor auto (XK 25 puncte, XN / XE 40 puncte și XS 60 puncte); - Calculul parolei Benz BGA - necesită un simbol sau puncte bonus. Folosește 1 jeton pentru a calcula parola când este disponibilă o cheie de lucru și 2 jetoane când toate cheile sunt pierdute. Funcționează cu puncte bonus extrase numai din cheile Xhorse BGA (cu codul 209979 pe site-ul nostru), întrucât un gol conține 200 de puncte egal cu 1 jeton. Pentru BGA există opțiunea de a lega KEY TOOL PLUS cu o mașină de tăiat chei, marca Xhorse - 1 mașină vă va oferi 1 jeton gratuit în fiecare zi și 2 sau mai multe mașini vor oferi 2 jetoane. Alte caracteristici: - Suport pentru - DOIP, CAN-FD, CAN și K, detectarea pinului cu cip, programare cheie inteligentă Toyota fără utilizarea unui simulator, recuperare de date la distanță IMMO; - Elemente încorporate - comutator matricial OBD, simulator de dispozitive radio-la distanță, simulator de taste inteligente, bobină pentru recunoașterea tastelor auto, cititor de taste IR BENZ; - Citirea și încadrarea BMW CAS3, CAS3 +, CAS4, CAS4 +, BDC, FRM și FEM; - citire și programare Land Rover RFA; - programare și citire Porsche BCM; - CAN ECU citirea AUDI, BMW și VOLKSWAGEN; - Funcții EEPROM: citiți și scrieți în majoritatea amintirilor, de exemplu - ATMEL, Mitsubishi, Winbond, Catalyst, ST, XICOR, Microchip, SEIKO, Xhorse, MXIC, Toshiba Potrivit producătorului, VVDI Key Tool Plus va avea actualizări online gratuite pentru tot restul vieții sale.

Imagini:

 de TOPKEY.ro
 de TOPKEY.ro
 de TOPKEY.ro
 de TOPKEY.ro
 de TOPKEY.ro
 de TOPKEY.ro

Alte asemanatoare:

Mașină automată portabilă VVDI Dolphin XP005L de TOPKEY.ro
No. 209898
Adaptoare de programare Xhorse fără lipire de TOPKEY.ro
No. 2590118
Adaptor 4in1 pentru BOSCH EZS EWS4 PCF de TOPKEY.ro
No. 2090106

Adauga comentariu:

Rating:
Numele:
E-mail:
Cod:
Comentariu:
Toate imaginile si textele de pe pagina noastra de internet sunt proprietatea firmei noastre sau a partenerilor nostri si sunt aparete prin legile drepturilor de autor aplicabile pe teritoriul tarilor din Uniunea Europeana. Fiecare utilizare necorespunzatoare a imaginilor, textelor sau a altor materiale de pe sait de catre parti terte fara acordul nostru, va fi obiectul unui proces de judecata imediat innaintat de catre detinatorul drepturilor de autor. În total: 4/5 din 976 comentarii.
Copyright © 2022 Topkey.ro
All Rights Reserved