Parola
Costul Vostru:
0 buc. | 0.00 RON
promo
firma Canas
firma Goso
firma JMA
firma Keyline
firma Lishi
Euro-Elzett

Euro-Elzett

EURO-ELZETT este lider de piață din Ungaria în producția de încuietorii

Compania este înfințată din anul 1901, activitatea inițială sa desfășurat prin metal și prelucrarea oțelului. De-a lungul anilor, gama de produse și exporturile au crescut. La mijlocul anilor '80, s-a făcut un pas important de achiziționare a unei licențe de către compania germană Roto. Aceasta începe apoi producția de încuietorii și cremoane pentru ferestre.

În prezent Euro-Elzett este unul dintre inovatorii în fabricarea de ușii din lemn încorporate, încuietoare suplimentare pentru ușii, încuietori pentru ușii din  aluminiu, PVC și ușii metalice, ușii cu încuietoare cu cilindrii multipunct pentru montare pe exterior, încuitorii îngropate cu multipunct, cilindrii secreții, încuietorii cu multipunct pentru PVC și ferestre din lemn. Bazat pe îmbunătățirea produselor  în fiecare an apar seturii noi de sisteme de închidere de la Euto-Elzett.

Prin cercetare de piață constantă, se dezvolă produse de la Euto-Elzett pe piețele europene în special pe piața din Ungaria.

La TOPKEY.RO veți găsi toate modele de cheii originale Euro-Elzett.

Site-ul oficial -> www.euro-elzett.hu

Toate imaginile si textele de pe pagina noastra de internet sunt proprietatea firmei noastre sau a partenerilor nostri si sunt aparete prin legile drepturilor de autor aplicabile pe teritoriul tarilor din Uniunea Europeana. Fiecare utilizare necorespunzatoare a imaginilor, textelor sau a altor materiale de pe sait de catre parti terte fara acordul nostru, va fi obiectul unui proces de judecata imediat innaintat de catre detinatorul drepturilor de autor. În total: 4.03/5 din 1006 comentarii.
Copyright © 2024 Topkey.ro
All Rights Reserved