Parola
Costul Vostru:
0 buc. | 0.00 RON
promo
firma Canas
firma Goso
firma JMA
firma Keyline
firma Lishi
Metal

METAL

METAL SA este unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de secrete de închidere, ușii și ferestre, mobilier si accesorii pentru construcții.

Metal PLC este unul dintre cei mai mari producători de sisteme de blocare a cilindrilor, mânere pentru uși și ferestre, mobilier și feronerie pentru clădiri.
Înființată în 1910. și privatizată în 1995, astăzi compania are propriul departament de proiectare și magazin de instrumente. Halele de producție sunt amplasate pe 70.000 mp, din care 33.000 mp sunt suprafață acoperită.
 
METAL are cea mai recentă generație de utilaje GIULIANI pentru producerea și asamblarea încuietori combinate, mașini complet automatizate pentru asamblarea încuietorilor și mânerelor ușilor. Un alt avantaj al companiei sunt cele mai moderne instalații ale companiei germane Frech pentru turnarea prin injecție a aliajelor de magneziu, aluminiu și trestie, strunguri și mașini de eroziune.
 
Astăzi Metal PLC este unul dintre cei mai mari producători de sisteme de blocare  a cilindrilor, mânere pentru uși și ferestre,  feronerie pentru mobilier și  clădiri. De la înființare, compania a urmărit o politică de stabilire a contactelor comerciale pe termen lung și acoperirea completă a nevoilor producătorilor de produse din construcții și industriale din acest domeniu.
 
Produsele Metal AD sunt conforme cu standardele BDS și DIN și sunt certificate de sistemul de management al calității - ISO 9001.
 
În magazinul online TOPKEY.RO puteți cumpăra încuietori, încuietori combinate, accesorii pentru uși, mânere pentru uși și alte produse fabricate de METAL AD.
 

Pe site-ul oficial al Metal AD-> https://metal-ls.com/

  Catalogul cu produse
 

 

Vedeti toate produsele de lacatuserie pe Metal , pe care le oferim:
Toate imaginile si textele de pe pagina noastra de internet sunt proprietatea firmei noastre sau a partenerilor nostri si sunt aparete prin legile drepturilor de autor aplicabile pe teritoriul tarilor din Uniunea Europeana. Fiecare utilizare necorespunzatoare a imaginilor, textelor sau a altor materiale de pe sait de catre parti terte fara acordul nostru, va fi obiectul unui proces de judecata imediat innaintat de catre detinatorul drepturilor de autor. În total: 4.03/5 din 1006 comentarii.
Copyright © 2024 Topkey.ro
All Rights Reserved