Parola
Costul Vostru:
0 buc. | 0.00 RON
promo
firma Canas
firma Goso
firma JMA
firma Keyline
firma Lishi

CABLURI PETRU DIAGNOZA

 
PENTRU DIAGNOZa   diagnoza auto   diagnoza auto
 
 

TOPKEY.ro oferă o gamă largă de cabluri profesionale pentru auto diagnoză. Fiecare produs este descris în amănunte, citiţi cu atenţie înainte de a alege produsul. În atenţia dvs. oferim diverse cablurii pentru diagnoza tuturor automobilelor, jeepuri şi automobile din categoria VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Bentley, Porche). Cablurile se folosesc ca şi adaptoare către dispozitivul diagnostici care foloseşte pentru citirea şi ştergerea codurilor, pentru greşelii şi defecte la execuţia servicilor precum, date, adaptări şi multe altele.

Cablurile pentru diagnoza automobilelor le oferim individual sau în complect cu alte instrumente auto (de exemplu: pentru  tuning motor, pentru corectarea chilometrajului, pentru restartarea contoarelor automobilelor, pentru curăţarea greşeliilor din bord şi altele), diode, adaptoare, adapteri CD cu driveri necesari şi software. Puteţi viziona gama completă a cablurilor universali pentru diagnoză şi seturiile care includ aceştia în următorul link:

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl faceţi este asiguraţi că aţi cumpărat cablul corect pentru diagnoza automobilului dvs. Atenţie, la cele mai mici descrieri ale fiecăruia din produsele pe care le oferim-  parametrii, datele diagnosticări şi aşa mai departe. Dacă aveţi îndoieli, nu ezitaţi să consultaţi cu echipa Topkey.ro   Dacă aveţi cabluriile necesare şi dispozitivele diagnostici, aceştai vor economisi o mulţime de timp şi banii precum că veţi putea şi singuri să faceţi autodiagnoza greşelilor şi să scoateţi rezultatele acestora în mai puţin de un minut.Doar cu un PC portabil, cablu pentru diagnostică şi un software fix, dvs. veţi putea singuri face diagnoza automobilului dvs. fără să aveţi nevoie de a merge la un servis auto pentru repararea maşini. Comanda o puteţi face prin sistemul electronic pentru cumpărăturii din site-ul nostru sau la următoarele contacte:

e-mail: office@topkey.ro

phone: +40 31 6300240 (Pentru apeluri de urgenţă numai în limba engleză)

 

Livrarea se face prin curier până la adresa dvs. sau adresa fiermei de curierat, preţul variază în funcţie de alegerea livrării şi a plăţii.

Toate cablurile oferite pentru diagnoza auto sunt descrise în detalii şi aranjate pe categorii pentru a fi cel mai uşor pentru dvs.

Toate imaginile si textele de pe pagina noastra de internet sunt proprietatea firmei noastre sau a partenerilor nostri si sunt aparete prin legile drepturilor de autor aplicabile pe teritoriul tarilor din Uniunea Europeana. Fiecare utilizare necorespunzatoare a imaginilor, textelor sau a altor materiale de pe sait de catre parti terte fara acordul nostru, va fi obiectul unui proces de judecata imediat innaintat de catre detinatorul drepturilor de autor. În total: 4.03/5 din 1006 comentarii.
Copyright © 2024 Topkey.ro
All Rights Reserved