Parola
Costul Vostru:
0 buc. | 0.00 RON
promo
firma Canas
firma Goso
firma JMA
firma Keyline
firma Lishi

Masini de lacatuserie

In magazinul online TOPKEY.ro puteti examina si achizitiona masini profesionale de lacatuserie pentru chei secrete, crice auto, cu amprenta etc. Unele dintre ele sunt pentru un anumit tip de chei, dar oferim si modele combinate pentru mai multe tipuri.

Masinile de lacatuserie oferite de noi sunt impuse pe piata mondiala in acest domeniu. Acestea sunt Canas, An-San, Modern, ERREBI, ACM, etc.

Elementele constitutive ale fiecarei masini difera in functie de modul ei de lucru. Va prezentam un exemplu de masina profesionala de taiat chie simple, chie auto si chei cruce cu urmatoarele componente: ​​taietor bilateral ascutit 80/5/16, falci rotative bilaterale masive (distanta intre maxilar/mijloc / 120 mm), reglabil micrometru palpator, sertar aschie si instrumente, motor 220V / 120W / 1400 rpm.

Alte modele de masini sunt echipate cu lampa de iluminat, au o centura de rezerva, perii pentru motor, leagan si alte dispozitive. Puteti consulta echipa noastra, daca nu sunteti sigur referitor la ceea ce aveti nevoie si alege cea mai potrivita masina in functie de necesitatea si costul ei.

Examinati diversele modele de masini de lacatuserie pe care ofera magazinul nostru on-line TOPKEY.ro. Pentru confortul dumneavoastra, le-am separat in diferite subcategorii.

Toate imaginile si textele de pe pagina noastra de internet sunt proprietatea firmei noastre sau a partenerilor nostri si sunt aparete prin legile drepturilor de autor aplicabile pe teritoriul tarilor din Uniunea Europeana. Fiecare utilizare necorespunzatoare a imaginilor, textelor sau a altor materiale de pe sait de catre parti terte fara acordul nostru, va fi obiectul unui proces de judecata imediat innaintat de catre detinatorul drepturilor de autor. În total: 4.03/5 din 1006 comentarii.
Copyright © 2024 Topkey.ro
All Rights Reserved