Parola
Costul Vostru:
0 buc. | 0.00 RON
promo
firma Canas
firma Goso
firma JMA
firma Keyline
firma Lishi

TMPro2, programatoare chei

Automobilele moderne sunt cu mult mai multe produse electronice. Acest lucru poate fi considerat un avantaj, deoarece totul este automat, si necesită mult mai puțin efort din partea conducătorului auto. Masina este "inteligenta" și doar un singur buton poate menține viteza dorită, cu doar un singur buton blochează / deblochează întregul vehicul, călătorie este extrem de lină în condiții de iarnă, etc. Desigur, există unele dezavantaje faţa de masinile cu cutie de viteze manuala. Cu toate acestea, cu timpul masina automata devine din ce in cemai cautata pe piaţa.

Nu contează ce vehiculdeţineţi Dvs., dar este necesar să acordaţi o atențiemai speciala la apărarea lui electronică. Dacă aveți probleme cu calculatorul mașinii, puteți vizita oricare atelier de lacatușerie specializat sau sa achiziţonaţi echipamentul necesarde la topkey.ro și  să Va ocupaţi singur.

Magazinul on-line de lăcătușerie TOPKEY.ro dispune de echipament specializat care permite copiere, pregatire si programarede cipuri, telecomenzi/auto, de garaj etc./, emulatoare, programatori EEPROM și cititori care permit pregătire cheie nou sau de rezerva pentru 99% din toate mărcile existente și modele de autoturisme - de la vechiul Opel, pana la cel mai noul Mercedes. Există gama largăde produse specializate și la prețuriavantajoase.

Aici sunt unele dintre cele mai populare și ușor de utilizat dispozitive, fiecare în combinație cu diferite produse de software efectueaza diferite funcții:

În TOPKEY.ro oferim o varietate de programatori pentru chei prin intermediul rețelei de automobile (portul) din mașină, fac o cheie nouă sau suplimentară. În funcție de anul de fabricație al mașinii, acesta poate avea diferite tipuri de rețele (cu excepția de diagnostic) - utilizate pentru comunicarea între dispozitive, senzori, elemente de acționare și control.

Programatori pentru chei, care oferim suporta aproape toate modelele de masini, cum ar fi Audi, Chevrolet, Citroen, Ford, Fiat, Opel, Honda, Hyundai, Isuzu, Nissan, Infiniti, Jaguar, Kia, Land Rover, Lancia, Alfa Romeo, Toyota Lexus, Lincoln, Mazda, Mitsubishi, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Skoda, Suzuki, Volkswagen si altele.

Majoritatea din aceste dispozitive nu au nevoie de codul PIN al masinii siîl pot recupera din calculator sau de pe bordul vehiculului. Unele produse funcționează cu EEPROM DUMP ale dispozitivului de imobilizare, care oferă capacități suplimentare și permite succes mult mai mare.

TMPro2 (Transponder Maker Pro 2) este cel mai popular program pentru autoelectronica. A fost creat cu cea mai moderna tehnologie SMD (Surface mount technology). Materialefoloste sunt de cea mai bună calitate.Cu ajutorul acestui program, întregul proces devine automatizat. Este nevoie de doar câteva secunde pentru a citi codul și programa cheia. De asemenea, pe lănga programator cuprinzătorpentru chei DUMP, TMPro2 este copiator pentru transpondere, PINcod calculator și programator EEPROM. Acesta acoperă o gamă largă de mărci și modele de mașini, motociclete și camioane, oferind soluții unice pentru modele pe care nici un alt dispozitiv similar nu include în listăsa. Printre cele mai mari avantaje ale dispozitivului sunt siguranță la locul de muncă (100% succes) și nivelul ridicat al întreținerii.

In magazinul de lăcătușerieTOPKEY.rose oferă mașină propriu zisa TMPro2, precum și adaptorul suplimentar EEPROM, cabluride conectare EEPROM, cablu USB, module software de copiere pentru fiecare marca auto în funcție de cipul/transponderul/ în cheia auto. Atașat veți găsi CD-ul de instalare cu instrucțiuni de utilizare a produsului.

Dacă aveți întrebări cu privire la orice produs oferit în TOPKEY.ro, citici cu atenţie informaţia scrisa la produs sau contactaţi ne.

Toate imaginile si textele de pe pagina noastra de internet sunt proprietatea firmei noastre sau a partenerilor nostri si sunt aparete prin legile drepturilor de autor aplicabile pe teritoriul tarilor din Uniunea Europeana. Fiecare utilizare necorespunzatoare a imaginilor, textelor sau a altor materiale de pe sait de catre parti terte fara acordul nostru, va fi obiectul unui proces de judecata imediat innaintat de catre detinatorul drepturilor de autor. În total: 4.03/5 din 1004 comentarii.
Copyright © 2024 Topkey.ro
All Rights Reserved