Parola
Costul Vostru:
0 buc. | 0.00 RON
promo
firma Canas
firma Goso
firma JMA
firma Keyline
firma Lishi

Masini şi immo transponder

 

Masinile pentru copiat transponderi sunt instrumente specializate pentru lacarusi specializati in domeniul cheilor auto care cunosc modul lor de lucru si stiu ce rezultate pot sa optina cu ajutorul lor. 

Masinile de copiat transponderi sunt utilizate pentru a copia o cheie de masina cu cip /transponder/, incorporat in cheie pentru o protectie electronica a masinii. In functie de tipul masinii de copiat, fiecare dintre dispozitive are functionalitatea de copiere - pentru a copia informatiile de pe cip, programare auto telecomenzi, extragere de cod PIN din calculatorul masinii si altele. Fiecare acopera o gama diferita de marci si modele de autoturisme, motociclete, camioane.

In functie de tipul de cip /cod fix, plutitr sau cripto/, necesita diferit tip de masina pentru copiere. Unele dintre ele au capacitatea de a copia informatii direct de la un alt chip, altele necesare si masina si cheie in sine sa fie in fata locului pentru a extrage codul din vehicul. Un alt model de masina ofera posibilitatea de pregatire transponderul blanc sau poate adauga cheie suplimentara in memoria dispozitivului de imobilizare etc. In orice caz, este necesara o masina specializata originala si software coresponzator. Unii dintre ei folosesc Internet, in timp ce altele au propriile lor module de decodare, permitand independenta in munca si o capacitate mai mare de lucru. 

Varietatea produselor este prezentata in mai multe subcategorii in Masini si IMMO transponderi pentru orientare mai usoara. Echipamentele specializate permit copiere, programare si pregatire cheilor, telecomenzilor, emulatoarelor, programatorilor EEPROM și cititorilor care permit confectionarea unei nou cheie sau de rezerva, acoperind 99% din toate marcile si modelele – incepand de la cel mai vechi model Opel, pana la cel mai mou model Mercedes. Exista masini extrem de specializate precum si cu perimetru mai larg de funtiuni la preturi diverse. 

Masinile disponibile si prezentate in magazinul nostru on-line va asigura mare rata de succes in lucrul cu ei, precum si un nivel ridicat de intretinere. Pentru intrebari suplimentare cu privire la descrierea mai detaliata a unuia dintre masinile, ne puteti contacta aici.

Toate imaginile si textele de pe pagina noastra de internet sunt proprietatea firmei noastre sau a partenerilor nostri si sunt aparete prin legile drepturilor de autor aplicabile pe teritoriul tarilor din Uniunea Europeana. Fiecare utilizare necorespunzatoare a imaginilor, textelor sau a altor materiale de pe sait de catre parti terte fara acordul nostru, va fi obiectul unui proces de judecata imediat innaintat de catre detinatorul drepturilor de autor. În total: 4.03/5 din 1006 comentarii.
Copyright © 2024 Topkey.ro
All Rights Reserved