Parola
Costul Vostru:
0 buc. | 0.00 RON
promo
firma Canas
firma Goso
firma JMA
firma Keyline
firma Lishi

Livrare

Topkey.ro este un magazin online de feronerie specializat creat pentru a Va inlesni in alegerea si cumpararea din numarul enorm de ebose pentru chei cat si alte produse asemanatoare pe piata din Romania. Chei brute plane(clasice), Chei cu amprenta(speciale), Chei brute seif, Alte Chei, Chei simple, Chei brute color, Chei auto, Telecomenzi auto, Telecomenzi si RFID, Butoane chei, Incuietoare auto si piese de schimb, Transpondere(cipuri), Masini şi IMMO transponder, Dispozitiv pentru diagnoza auto, Masini pentru chei, Piese de schimb lacatuserie, Instrumente lacatuserie de gospodarie, Șperaclu auto, Accesorii chei, Echipamente atelier Saitul contine imagini si descrierea produselor categorizate. Contine de asemenea cod sub care, fiecare articol apare in baza de date. Toate preturile publicate sunt cu TVA inclus. Pretul fiecarui produs este pentru 1 bucata si nu include pret de livrare.

Costul de livrare:

Livrarea este gratuita pentru toate comenzile cu valoare de peste 200 RON. Toate comenzile cazul în care valoarea de suma de produse selectate depășește 50 lei, firma de curierat cu care lucrăm oferă preţuri cu reducere pentru localităţile din următoarea listă. Dacă adresa de livrare a comenzi este diferită de cea enumerată din listă, suma livrării este mai mare cu 10% .

Curier:

Topkey.ro foloseste companie de servicii de curierat Speedy - parte a Grupului La Poste şi lider European în curieratul internaţional rutier, având o experienţă de peste 40 de ani în domeniu.

Livrare

Produsele comandate se livreaza la adresa indicata de catre client.
Clientul se angajeaza sa asigure acces si posibilitatea de a primi produsele. Produsele comandate se livreaza la adresa indicata de catre client in conditile in care adresa este indicat corect si este valida. Produsele comandate sunt impachetate in mod corespunzator si in conformitate cu transportul utilizat pentru livrare.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa indicata sau nu este asigurat accesul si conditii pentru livrarea produselor in termenul stabilit pentru livrare, comanda se considera ca refuzata si TOPKEY.ro se elibereaza de obligatia de a realiza livrarea. In aceste cazuri in care clientul confirma dorinta sa de a primi produsele comandate si dupa expirarea termenului de livrare, perioada in care clientul nu a fost gasit la adresa mentionata, acesta suporta si costurile suplimentare pentru noua livrare.

Conditii returnarii marfii:

Ori ce comanda care clientul face peste 200 de lei - în conformitate cu condițiile site-ului, compania suporta cheltuieli de transport. Dacă clientul, după ce a primit comanda, dorește să returneze produsul - atunci restitue suma, de ducând din aceasta costul transportului, pe care l-a suportat magazinul online TOPKEY.ro.

Termen de livrare:

Termenul standard de livrare oriunde in Romania este de 3 zile lucratoare.
Termenul de livrare a comenzii depinde de modul de livrare ales iar in cazul in care modul de plata ales presupune plata in prealabil atunci acesta incepe sa decurga din momentul in care TOPKEY.ro primeste plata clientului.
klucharski
Toate imaginile si textele de pe pagina noastra de internet sunt proprietatea firmei noastre sau a partenerilor nostri si sunt aparete prin legile drepturilor de autor aplicabile pe teritoriul tarilor din Uniunea Europeana. Fiecare utilizare necorespunzatoare a imaginilor, textelor sau a altor materiale de pe sait de catre parti terte fara acordul nostru, va fi obiectul unui proces de judecata imediat innaintat de catre detinatorul drepturilor de autor. În total: 4.03/5 din 1008 comentarii.
Copyright © 2024 Topkey.ro
All Rights Reserved