Parola
Costul Vostru:
0 buc. | 0.00 RON
promo
firma Canas
firma Goso
firma JMA
firma Keyline
firma Lishi

Conditii de utilizare:

CONDITII GENERALE DE UTILIZARE A Topkey.ro

Stimati clienti

Cititi cu atentie aceste conditii inainte de a utiliza acest sait. Daca utilizati acest sait se considera ca acceptati si sunteti de acord cu aceste conditii. Daca NU ACCEPTATI aceste conditii nu utilizati acest sait!

TOPKEY.ro Este magazin online de feronerie specializat creat pentru a Va inlesni in alegerea si cumpararea din numarul enorm de chei brute, instrumente folosite in realizarea cheilor, masini folosite la copiatul cheilor, echipamente pentru ateliere de copiat chei, accesorii pentru chei si alte produse asemanatoare pe piata din Romania. Saitul contine imagini si descrierea produselor categorizate. Contine de asemenea cod sub care fiecare articol apare in baza de date. Toate preturile publicate sunt cu TVA inclus.

Condiții speciale pentru societățile înregistrate în baza TVA intracomunitar:

ET BIBI - Milen Marinov este o companie înregistrată în Bulgaria în baza Legii TVA, proprietar al magazinului online Topkey.ro. Dacă sunteți, de asemenea, o companie înregistrată în scopuri de TVA intracomunitare, puteți cumpăra bunuri de la noi la prețuri fără TVA, dacă sunt utilizate într-o țară a UE și în scopul societății înregistrate.

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți numele companiei, numărul de identificare TVA, datele facturii și adresa de livrare pentru comandă.

Vom confirma achiziția dvs. cu TVA de 0% de îndată ce toate datele trimise vor fi verificate. Pentru mai multe întrebări, vă rugăm să ne contactați la office@topkey.ro. Pretul fiecarui produs este pentru 1 bucata si nu include pret de livrare. Pretul de livrare se calculeaza in mod automat la crearea comenzi.

Fiecare utilizator poate cumpara din sait fara inregistrare.
Inregistrarea este creata cu scopul de a inlesni utilizatorii in comenzile viitoare si nu este obligatorie pentru realizarea unei comenzi.
Utilizatorii sunt obligati sa se informeze cu vederea la reglementarile normative si legislative si restrictile pentru importarea, cumpararea, detinerea, si utilizarea instrumentelor de lacatuserie inainte de a cumpara. Vanzatorul nu poate fi tras la raspundere pentru sanctiuni sau taxe in urma unor eventuale reglementari legislative si restrictii in tara respectiva. Cumparatorul cumpara instrumentele numai pentru uz legal la exercitarea activitatii de lacatuserie.
De pa acesta pagina veti afla:

 1. 1. Cum sa comand produse de pe TOPKEY.ro?
 2. 2. Cum sa platiti pentru cumpararea online de pe TOPKEY.ro?
 3. 3. Cum sa faceti reclamatie pentru produsele comandate si livrate?
 4. 4. Informatie personala.
 5. 5. Liberarea de raspundere.
 6. 6. Limitari la utilizarea TOPKEY.ro
 7. 7. Drepturi si responsabilitati ale TOPKEY.ro

  1. Cum sa comand produse de pe TOPKEY.ro?

  1. 1.1. Comandarea unui produs se realizeaza prin apasarea butonului “COMANDA” din oferta acestuia. Actul reprezinta exprimarea vointei libere care leaga clientul, pe de o parte, cu puterea contractului, si pe de alta parte TOPKEY.ro conform conditilor descrise in documentul de fata si corespunzator regulilor de comert electronic. La realizarea comenzi clientul indica adresa de livrare, numar de telefon si adresa de e-mail unde poate fi contactat in timpul termenului de livrare. Indicarea de date false face comanda nevalida si nu obliga TOPKEY.ro in nici un fel.

   Valoarea minima a comenzi este de 50 RON.

  2. 1.2. Dupa primirea comenzii, TOPKEY.ro confirma comanda clientului la adresa de e-mail mentionata de acesta cu numar de comanda
  3. 1.3. Dupa realizarea /impachetarea/ comenzi, TOPKEY.ro trimite pe adresa de e- mail indicata, numar de awb pentru urmarirea pachetului pe internet si starea lui de livrare.

  2. Cum sa platimti la cumpararea online de pe TOPKEY.ro?

  1. 2.1. Plata ramburs:
   Suma datorata pentru produsele si cheltuielile pentru livrarea acestora se platesc curierului la primirea comenzi de catre client. Produsele pot fi primite de catre persoana care a facut comanda sau de catre o alta persoana in numele acesteia, dar numai in cazul in care clientul a mentionat explicit de acest fapt la crearea comenzi.
  2. 2.2. Cu transfer bancar:
   Plata sumei datorate pentru produsele clientului, sau de catre persoana terta in numele acestuia, se face in prealabil prin transfer bancar dupa emiterea facturi proforma /Proforma Invoice/ care serveste ca motiv pentru transfer. Plata se face în Euro. Toate comisioanele si taxele bancare urmeaza sa fie suportate de catre client.
  3. 2.3 Cu card Debit / Credit:
   Achitarea sume datorate pentru produse se face pe saitul operatorului cardului unde clientul este directionat automat dupa crearea comenzi.

  3. Cum si cand veti primi produsele comandate?

   3.1. Livrare
   Produsele comandate se livreaza la adresa indicata de catre client. Primirea se face de catre client sau de catre persoana terta care a fost indicata in prealabil de catre client si in cazul in care aceasta confirma primirea si identitatea produselor comandate si/sau achita cheltuielile de livrare precum si pretul produselor prin metodele de plata indicate. Clientul se angajeaza sa asigure acces si posibilitatea de a primi produsele. Produsele comandate se livreaza la adresa indicata de catre client in conditile in care adresa este indicat corect si este valida. Produsele comandate sunt impachetate in mod corespunzator si in conformitate cu transportul utilizat pentru livrare. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa indicata sau nu este asigurat accesul si conditii pentru livrarea produselor in termenul stabilit pentru livrare, comanda se considera ca refuzata si TOPKEY.ro se elibereaza de obligatia de a realiza livrarea. In aceste cazuri in care clientul confirma dorinta sa de a primi produsele comandate si dupa expirarea termenului de livrare, perioada in care clientul nu a fost gasit la adresa mentionata, acesta suporta si costurile suplimentare pentru noua livrare. In cazul alegerii plati ramburs ca metoda de plata atunci clientul datoreaza taxa de 4,8% din suma de plata.
   Livrarea este gratuita pentru toate comenzile in valoare de peste 200 RON.
   Pretul minim de livrare este fixat la 50 RON pentru toate comenzile cu valoare mai mica de 200 RON
  1. 3.2. Termen de livrare
   Comanda clientului se livreaza in mod normal in termen de 5 zile lucratoare , termen care incepe sa curga din momentul in care TOPKEY.ro primeste plata de la client. Pentru livrarea cu plata ramburs, termenul de livrare incepe sa curga din momentul in care comanda este confirmata de catre TOPKEY.ro pe adresa de e-mail al clientului.
  2. 3.3. Conditii returnarii marfii
   Ori ce comanda  care clientul face peste 200 de lei - în conformitate cu condițiile site-ului, compania suporta cheltuieli de transport. Dacă clientul, după ce a primit comanda, dorește să returneze produsul - atunci restitue suma, de ducând din aceasta costul  transportului,  pe care l-a suportat magazinul online TOPKEY.ro.

  4. Garantie si reclamatie a produselor comandate si livrate?

  1. In Romania conditiile pentru garantie si reclamatie a produselor sunt reglementate de Legea pentru Protectia Consumatorilor in viguare.
   Produsele care au o garanție declarată de producător sunt însoțite de cartele de garanție originale și, pentru ca garanția să fie valabilă, trebuie îndeplinite toate condițiile de garanție. Produsele achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile de la primire dacă nu sunt utilizate, despachetate sau cu un defect în prezentarea comercială. În aceste cazuri, costurile de returnare sunt plătite de client.

  5. Informatie personala

  1. Informatia pe care o cerem de la Dumneavoastra (numele, adresa de e-mail, adresa de livrare, factura/Invoice/ - dacă utilizatorul dorește să fie eliberata) este necesara numai si in nici un alt scop decat de a onora comenzile Dumneavoastra si aceasta va fi utilizata in conformitate cu prevederile legale din tara iar furnizarea acestor informati este pe deplin voluntara.
  2. 2. În conformitate cu noul Regulament 2016/679 privind protecția datelor cu caracter personal (în vigoare din 25.05.2018) - disponibil la https://topkey.ro/ro/protectia-datelor, magazinul online Topkey.ro oferă clienților săi controlul și actualizarea datele din contul dvs. (care sunt importante pentru acuratețea comenzii și a livrării), ștergeți datele de înregistrare sau închideți contul dvs. în orice moment. În cazul în care Clientul alege ultima opțiune, acesta pierde ocazia de a cumpăra la prețuri preferențiale pe care le-a cumpărat până acum.

  6. Eliberarea de raspundere

  1. Clientul este pe deplin raspunzator de protejarea numelui de utilizator si a parolei precum si de toate activitatile realizate de acesta sau de parti terte cu acest nume de utilizator si parola. Prin bifarea butonului “Sunt de acord cu termeni de utilizare" clientul realizeaza declaratie electonica in sensul legii privind arhivarea documentelor in forma electronica prin care declara ca a facut conostinta cu Termeni de utilizare si le accepta. TOPKEY.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru:
  2. 6.1. Aparuta din materiale nelegale, amenintatoare, neadevarate, care induc in eroare, calomniatoare, vulgare, indecente, flagrante, pornografice, sau care propagheaza intoleranta religioasa sau care incurajeaza comportament care incalca legile si ordinea publica din tara precum si la publicarea de catre client de pe sait de informatii dobandite ilegal sau care sunt interzise a se face publice, utilizarea in mod ilegal a proprietati intelectuale straine, imagine, sunet sau alte asemenea care aduc atingere drepturilor materiale si/sau morale a unei parti.
  3. 6.2. Informatia afisata sau pentru consecintele utilizarii altor web saituri catre care TOPKEY.ro asigura legatura.
  4. 6.3. Pentru daune cauzate de utilizarea produselor sau serviciilor livrate.
  5. 6.4. Marcile comerciale si denumirile folosite pe sait sunt proprietatea detinatorilor acestora. TOPKEY.ro nu este reprezentat oficial al acestor marci comerciale si folosirea lor pe site este doar cu scop de ilustrare.

  7. Restrictii la utilizarea TOPKEY.ro

  Utilizatorii saitului pot utiliza liber resursele acestuia exceptand restrictiile descrise acici precum si alte restrictii in comun acceptate.

  1. 7.1. Folosirea orcarei parti din continutul de pe sait, exceptand cea care nu incalca acesti TERMENI DE UTILIZARE, fara acordul inscris TOPKEY.ro еste explicit interzis.
  2. 7.2. Utilizatori saitului nu au dreptul sa distribuie, schimbe(redacteze), copieze(exceptand cazului necomerciale, pentru uz personal), preda, afisa, reda, reproduce, publica, crea materiale derivate, transfera, vinde sau sa foloseasca in orice alt mod continutul saitului fara acordul explicit scris de TOPKEY.ro
  3. 7.3. Utilizatorilor saitului este interzisa utilizarea acestuia pentru a preda orice fel de materiale cu caracter ilegal, amenintator, neadevarat, care induce in eroare, ofensator, calomniator, vulgar, indecent, flagrant, pornografic sau care propagheaza intoleranta religioasa sau care incurajeaza comportament care incalca legile.
  4. 7.4. Utilizatorii nu au dreptul sa distribuie prin intermediul saitului obiecte straine cu drepturi de autor sau obiecte straine de proprietate intelectuala, informatie dobandita ilegal sau care aduce atingere drepturilor materiale si/sau morale a unei parti terte.
  5. 7.5. Utilizatorii nu au dreptul sa supraincarce saitul cu interogari false sau alta informatie.
  6. 7.6. Atunci când un client are o livrare nelivrată/nesolicitată, Topkey.ro are dreptul de a refuza livrarea comenzilor ulterioare și de a dezactiva profilul utilizatorului.
  7. 7.7. Utilizatorii saitului nu au dreptul sa desfasoare activitati care incalca regulile de comunicare de comun acord, de a savarsi activitati ilicite incluzand distribuirea de virusi electronici si alte asemenea, activitati care incalca si lezeaza drepturile si interesele partilor terte.

  8. Termeni si conditii TOPKEY.ro


  1. 8.1 TOPKEY.ro isi rezerva dreptul de a schimba preturi, moduri de plata si livrare. Deasemenea si dreptul de a schimba designul saitului fara instiintare prealabila.
  2. 8.2. TOPKEY.ro are dreptul de a restrictiona accesul la toate sau o parte din servicii sau produse la aprecierea noastra precum si de a intrerupe utilizarea lor de catre anumiti utilizatori sau toti utilizatorii.
  3. 8.3. Pentru prestarea serviciilor sale TOPKEY.ro are dreptul de a culege, procesa, utiliza si stoca datele introduse personal de catre utilizator la inscrierea acestuia.
  4. 8.4. TOPKEY.ro nu are dreptul de a furniza partilor terte informatia care identifica utilizatorii exceptand cazurile in care aceasta este ceruta de organele autorizate si este in conformitate cu legislatia romana.

   In toate locurile unde se foloseste TOPKEY.ro se are in vedere marca comerciala si saitul care sunt proprietatea firmei.
Toate imaginile si textele de pe pagina noastra de internet sunt proprietatea firmei noastre sau a partenerilor nostri si sunt aparete prin legile drepturilor de autor aplicabile pe teritoriul tarilor din Uniunea Europeana. Fiecare utilizare necorespunzatoare a imaginilor, textelor sau a altor materiale de pe sait de catre parti terte fara acordul nostru, va fi obiectul unui proces de judecata imediat innaintat de catre detinatorul drepturilor de autor. În total: 4.03/5 din 1006 comentarii.
Copyright © 2024 Topkey.ro
All Rights Reserved