Parola
Costul Vostru:
0 buc. | 0.00 RON
promo
firma Canas
firma Goso
firma JMA
firma Keyline
firma Lishi

Plata

Plata Topkey.ro Este magazin online de feronerie specializat creat pentru a Va inlesni in alegerea si cumpararea din numarul enorm de chei brute, instrumente folosite in realizarea cheilor, masini folosite la copiatul cheilor, echipamente pentru ateliere de copiat chei, accesorii pentru chei si alte produse asemanatoare pe piata din Romania. Saitul contine imagini si descrierea produselor categorizate. Contine de asemenea cod sub care fiecare articol apare in baza de date. Toate preturile publicate sunt cu TVA inclus. Pretul fiecarui produs este pentru 1 bucata si nu include pret de livrare. Pretul de livrare se calculeaza in mod automat la crearea comenzi.

Cum sa platiti la cumpararea online de pe Topkey.ro?

Topkey.ro ofera un numar mare de metode de plata la cumpararea online:
  • Curier cu plata ramburs
  • Transfer bancar
  • Card debit/credite
Curier cu plata ramburs

Curier cu plata ramburs:

Plata sumei datorate pentru produsele comandate cat si cheltuielile de livrare se achita la primirea acestora, de catre client.


Prin transfer bancar

Prin transfer bancar:

Plata sumei datorate pentru produsele comandate se achita in prealabil prin transfer bancar dupa emiterea de facura proforma care serveste ca motive pentru transfer. In cazul acestui mod de plata, dupa finalizarea comenzii, veti primi factura proforma pe adresa de e-mail indicata de Dumneavoastra.

Cu card Debit / Credit

Cu card Debit / Credit:

TOPKEY.ro este unul dintre putinele magazine online care ofera plata prin card de credit. Legatura este criptata, sigura, si se realizeaza prin serverul special pentru tranzactii online.

Toate imaginile si textele de pe pagina noastra de internet sunt proprietatea firmei noastre sau a partenerilor nostri si sunt aparete prin legile drepturilor de autor aplicabile pe teritoriul tarilor din Uniunea Europeana. Fiecare utilizare necorespunzatoare a imaginilor, textelor sau a altor materiale de pe sait de catre parti terte fara acordul nostru, va fi obiectul unui proces de judecata imediat innaintat de catre detinatorul drepturilor de autor. În total: 4.03/5 din 1006 comentarii.
Copyright © 2024 Topkey.ro
All Rights Reserved