Parola
Costul Vostru:
0 buc. | 0.00 RON
promo
firma Canas
firma Goso
firma JMA
firma Keyline
firma Lishi

CHEII CU CIP

 

În Topkey.ro vă oferim cea mai mare gamă de cheii auto cu cip. 

Pentru ce foloseşte "Cheia cu cip ":

Cipul (transponderul) este încorporat în cheia automobilului şi foloseşte pentru aprinderea motorului auto. Acesta este poziţionat în cutia cheii dvs.(poza o puteţi vedea mai jos): 

 
 
 

Transponderii (cipurile) sunt circuite integrate specializate, o parte neintegrată din sistemul de siguranţă a noilor automobile. Aceştia sunt încorporate în cheia de contact a automobilului. Doar prin aspectul chei nu se poate detecta prezenţa cipului în acesta. Dacă aveţi probleme cu cheia puteţi lua legătura cu specialişti nostri la următorul număr de telefon  +40 31 6300240.

Cea ce trebuie să ştiţi înainte este marca şi modelul automobilului dvs., precum şi anul de fabricaţie.

Veţi primi o informaţie în legătură cu prezenţa sau nu a cipului(în caz că nu ştiţi), modelul transponderului de care aveţi nevoie, disponibilitatea codului inscripţionat în acesta, preţul clonări şi prelucrarea cheii în întregime. Aşa veţi şti cu exactitate ce duplicat pentru cheie rezervă şi cip aveţi nevoie.

Un alt serviciu de care aveţi nevoie la problemele cu cipuri este programarea acestuia. Acest lucru se face cu o aparatură specială care programează PC automobilului aşa încât să poată recunoască noul cip.

Pentru a se programa cipul automobilului trebuie ca, clientul să îşi ştie codul PIN/Pin code/codul automobilului. Dacă nu aveţi codul PIN, atunci va trebui să îl extragem din PC automobilului. Aceasta ne dă posibilitatea de a vă direcţiona către produsul necesar dvs.

Vizualizaţi cutiuţele brute cu loc pentru cip pe care le oferim :

Cutii cu loc pentru cip 

 

Vizualizaţi cipuri :

Transponderi (cipuri)

    
Toate imaginile si textele de pe pagina noastra de internet sunt proprietatea firmei noastre sau a partenerilor nostri si sunt aparete prin legile drepturilor de autor aplicabile pe teritoriul tarilor din Uniunea Europeana. Fiecare utilizare necorespunzatoare a imaginilor, textelor sau a altor materiale de pe sait de catre parti terte fara acordul nostru, va fi obiectul unui proces de judecata imediat innaintat de catre detinatorul drepturilor de autor. În total: 4.03/5 din 1008 comentarii.
Copyright © 2024 Topkey.ro
All Rights Reserved