Parola
Costul Vostru:
0 buc. | 0.00 RON
promo
firma Canas
firma Goso
firma JMA
firma Keyline
firma Lishi

Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR)

În calitate de companie responsabilă, noi de la on-line magazinul Topkey.ro am făcut modificările necesare în Politica de confidențialitate online la Topkey.ro și am făcut pașii necesari pentru a îmbunătăți securitatea colectării, stocării și procesării datelor, în conformitate cu regulament nr. 679/2016 pentru Protecția datelor pe teritoriul UE (GDPR), care va intra în vigoare după data de 25 mai 2018.


Identificarea companiei / organizației

  • Nume furnizor: ET BIBI - Milen Marinov
  • Sediul central și adresa de afaceri: Varna, zh.k. Chaika, bl. 16, scB, ap.17
  • Date de corespondență: Varna, Bulgaria, Email: office@topkey.ro, tel: +40 31 2296806, +359 893 334 206

Categoriile de date cu caracter personal colectate


Dacă doriți să comandați de la magazinul online, utilizatorii încheie un contract de vânzare online care conține principalele detalii ale garantului - numele destinatarului, adresa de livrare (adresa personală sau biroul de curierat), numărul de telefon de contact, adresa de e-mail. Această acțiune este în întregime la voința utilizatorului.
În cazul în care clientul dorește o factură /va emitem Invoice in euro/ emisă acestuia sau unei societăți, sunt necesare date suplimentare, după cum urmează:

  • pentru factura /Invoice/ companiei (numele companiei: CUI, cod de TVA: da / nu; nr. De identificare: adresa fiscală; MOL);
  • factura unei persoane fizice (nume, adresă)

În ce scopuri sunt colectate aceste date cu caracter personal

  • pentru înregistrare și în continuare pentru capacitatea de a vă administra contul la magazinul online Topkey.ro și pe baza comenzilor acumulate în contul dvs. - opțiunea de a cumpăra la prețuri preferențiale;
  • dacă nu sunteți utilizator înregistrat, datele sunt necesare pentru claritatea și acuratețea livrării produselor sau produselor comandate;
  • comunicarea cu dvs. în legătură cu premii de jocuri, dar și pentru rezolvarea disputelor și eliminarea oricărei controverse în timpul procesului de achiziție;
  • să vă informeze despre cele mai recente produse sau despre produsele promoționale printr-o notificare.

Termen pentru stocarea datelor


Datele sunt stocate până la finalizarea tranzacției, adică până când primim o confirmare din partea furnizorului că a livrat produsul dorit clientului (durează de obicei 2 sau 4 zile, cu excepția sărbătorilor legale și / sau a zilelor libere, caz în care timpul poate fi prelungit).
În cazul în care clientul este înregistrat la magazinul online Topkey.ro după cum doreşte, datele vor fi păstrate în continuare până la următoarea comandă sau până când clientul va determina și va șterge datele din contul său. (linc).
IMPORTANT: În orice moment, orice utilizator are posibilitatea de a efectua modificări ale datelor din contul său sau de al șterge definitiv.


Categoriile de destinatari ale datelor personale în afara companiei, precum și dacă datele vor fi transmise țărilor terțe din afara UE


Topkey.ro respectă cu strictețe măsurile de confidențialitate ale clienților săi! Partenerii noștri asigură respectarea confidențialității clienților noștri și nu le dezvăluie terților. Compania utilizează o companie de curierat rapid (DPD pentru străinătate), care răspunde strict la schimbările efectuate în cadrul noului regulament.


Existența unor drepturi specifice persoanelor vizate (dreptul de acces, corectarea sau ștergerea datelor cu caracter personal, limitarea prelucrării, obiecții la prelucrare, transferabilitatea datelor) și ordinea exercitării lor


Fiecare dintre clienții noștri poate accesa, șterge, corecta și corecta datele pe care le-au furnizat la magazinul online Topkey.ro în orice moment. Această declarație este disponibilă în profilul personal al fiecărui utilizator (link) și a fost notificat despre e-mail imediat după înregistrarea / transmiterea neautorizată a informațiilor dvs. personale.


Oare este obligatorie furnizarea de date cu caracter personal prin lege sau cerințe contractuale, precum și posibilele consecințe dacă astfel de date nu sunt furnizate


Furnizând numele dvs., adresa de livrare exactă și numărul de telefon sunt necesare până când achiziția este finalizată. Acest lucru este necesar pentru a vă îndeplini dorința de livrare în timp util și pentru a vă putea contacta în caz de incapacitate de livrare.
Dacă nu sunteți utilizator înregistrat, datele dvs. nu vor fi stocate în sistemul nostru după finalizarea cumpărării.
Dacă sunteți utilizator înregistrat și furnizați în mod voluntar cele mai elementare date personale (nume, telefon, adresă, e-mail), le puteți șterge întotdeauna* din profilul Dvs. și le vom “uita” imediat..

*Vă reamintim că deoarece produsele pe care le oferim sunt de natură mai specifică și pentru a evita abuzul de a face cumpărături în magazinul nostru online trebuie să vă înregistrați și vom aproba după examinarea noastră. După ce vă ștergeți înregistrarea, renunțați la posibilitatea de a cumpăra mai multe și de a folosi reducerile oferite pentru anumite produse (de exemplu, chei).
În orice moment, veți avea posibilitatea de a vă înregistra din nou cu aceeași corespondență, dar comenzile acumulate în înregistrarea Dvs. anterioară nu vor fi salvate.

Toate imaginile si textele de pe pagina noastra de internet sunt proprietatea firmei noastre sau a partenerilor nostri si sunt aparete prin legile drepturilor de autor aplicabile pe teritoriul tarilor din Uniunea Europeana. Fiecare utilizare necorespunzatoare a imaginilor, textelor sau a altor materiale de pe sait de catre parti terte fara acordul nostru, va fi obiectul unui proces de judecata imediat innaintat de catre detinatorul drepturilor de autor. În total: 4.03/5 din 1006 comentarii.
Copyright © 2024 Topkey.ro
All Rights Reserved