Parola
Costul Vostru:
0 buc. | 0.00 RON
promo
firma Canas
firma Goso
firma JMA
firma Keyline
firma Lishi

TELECOMENZII AUTO

 

   

Telecomenzile automobilelor permit deschiderea şi închiderea rapidă şi uşoară, prin apăsarea unui singur buton dintr-o anumită distanţă a automobilului.

În Topkey.ro oferim o diversitate şi modele de telecomenzii, în funcţie de marcă şi modelul automobilului dvs.

Cele mai multe automobile (după anul 2000) primesc astfel de telecomenzii încă de la producerea acestora, pentru un confort mai mare şi siguranţă. Dacă doriţi ca telecomanda dvs. fie programată de la o distanţă anume pentru automobilul dvs., noi oferim o gamă foarte diversă în producătorii, marcă, viziune din oricare alegeţi.

Aceste caracteristici ale telecomenzii pentru deschidere şi închidere pe care vi le puteţi alege în funcţie de marca şi modelul automobilului dvs.

Avem, de asemenea telecomenzii neprogramate pentru dublarea codului neschimbat şi telecomenzii cu cod schimbător. Aceştia îi puteţi viziona pe următoarele paginii:

Dacă aveţi îndoielii în legătura cu telecomanda potrivită pentru dvs., puteţi lua legătura cu noi la următorul număr de contact:

tel+40 31 6300240 sau e-mail: office@topkey.ro

vom răspunde prompt.

Telecomenzile automobilelor pot fi diferite prin numărul butoanelor disponibile, cod şi gama de funcţionare a frecvenţei.

Vizualizaţi propunerile noastre aici şi alegeţi-vă telecomanda.

Telecomanda automobilului poate fi programată pentru lucru cu alte dispozitive precum alarme auto, uşii de garaj, jaluzele de primăvară, dispozitiv anti parcare şi altele

 

Telecomanda automobilului
 
Aici sunt câteva linkuri utile:
 
Aici sunt câteva videoclipuri folositoare :
Cum schimbaţi bateria telecomenzii automobilului dvs Cum înființeze telecomanda pentru masina
Toate imaginile si textele de pe pagina noastra de internet sunt proprietatea firmei noastre sau a partenerilor nostri si sunt aparete prin legile drepturilor de autor aplicabile pe teritoriul tarilor din Uniunea Europeana. Fiecare utilizare necorespunzatoare a imaginilor, textelor sau a altor materiale de pe sait de catre parti terte fara acordul nostru, va fi obiectul unui proces de judecata imediat innaintat de catre detinatorul drepturilor de autor. În total: 4.03/5 din 1008 comentarii.
Copyright © 2024 Topkey.ro
All Rights Reserved