Parola
Costul Vostru:
0 buc. | 0.00 RON
promo
firma Canas
firma Goso
firma JMA
firma Keyline
firma Lishi

Despre noi

TOPKEY.ro este un magazin electronic de lăcătuşerie special pentru lăcătuşeri, acesta este cu orientare pentru vânzării en gros şi la bucată, cu o gamă foarte bogată de cheii brute secrete, cheii speciale secrete (cunoscute ca şi cheii îngropate), cheii brute pentru seif, cheii brute cu pompă, cheii brute semi speciale, cheii brute colorate cu emoticonuri, cheii brute auto, cheii brute auto din plastic, cheii brute auto fără plastic, cheii brute auto cu loc pentru cip, cutiuţepentru telecomenzi auto, cheii brute speciale auto, telecomenzii auto cu şi fără electronică, pene pentru cheii auto, încuietorii auto, transponderi (transponderii, cipuri pentru imobilaizer), transponderii pentru programarea cipurilor automobilelor, maşinii de lăcătuşerie pentru tăierea cheilor secrete,seif, îngropate, pompe şi Ford cui, curele şi freze pentru maşinii de lăcătuşerie, instrumente de deschidere- auto, instrumente Lischi, accesorii pentru cheii, inele, etichete şi brelocuri, echiparea atelierelor de lăcătuşeri.

Firma este creata in 1993 si pana acum a acumulat experienta semnificativa in comertul cu produse de lacatuserie. Intretinem un asotiment foarte bogat de produse de lacatuserie iar pentru o mare parte dintre acestea suntem importator direct, reprezentanti oficiali si distribuitori.

Depozitul nostru de baza se afla momentan in Bulgaria, care fiind tara cu cel mai jos standard din uniunea europeana este locul ideal pentru afaceri cu cele mai mici cheltuieli posibile. Toate acestea ne dau posibilitatea de a mentine cele mai mici preturi din Europa iar acest lucru este pe deplin valabil si pentru piata din Romania. Magazinul electronic TOPKEY.ro este creat special pentru Romania si dispune cu un numar de peste 5000 de feluri de ebose pentru chei, masini, instrumente si tot felul de materiale si accesori de lacatuserie in depozit. Functionam exclusiv online si vindem produse brute, nu avem centru de copiere chei. Daca sunteti interesati de produsele pe care le oferim nu ezitati sa ne contactati. Pentru noi va fi o placere sa lucram cu Dumneavoastra!

Galerie

Toate imaginile si textele de pe pagina noastra de internet sunt proprietatea firmei noastre sau a partenerilor nostri si sunt aparete prin legile drepturilor de autor aplicabile pe teritoriul tarilor din Uniunea Europeana. Fiecare utilizare necorespunzatoare a imaginilor, textelor sau a altor materiale de pe sait de catre parti terte fara acordul nostru, va fi obiectul unui proces de judecata imediat innaintat de catre detinatorul drepturilor de autor. În total: 4.03/5 din 1006 comentarii.
Copyright © 2024 Topkey.ro
All Rights Reserved