Parola
Costul Vostru:
0 buc. | 0.00 RON
promo
firma Canas
firma Goso
firma JMA
firma Keyline
firma Lishi
Keyline

KEYLINE

Keylinegândește alt fel

La achiziționarea companiei Keyline în anul 2002 familia Bianchi continuă activitatea de lăcătușerie tradițională care a început în 1770 de către meșterul Prospero Bianchi care se transmite de la tată la fiu până astăzi.

Keyline este o companie inovatoare care opereaza la nivel global în domeniul extrem de competitiv de proiectare și producția de cheii și mașinii electronice de lăcătușerie. Aceasta este o figură conducătoare în domeniul cheilor auto cu transponder, cu accentul pe produse noi și noi soluții pentru o siguranță mai mare. Nu în ultimul rând, aceasta este o companie italiana în duplicarea cheilor, puternic legată de teritoriul său, mândră de rădăcinile și valoriile acesteia.  

Keyline este un expert de renume mondial în inovația tehnologică a produselor de lăcătușerie. Pentru a se produce o mașină eficientă de lăcătușerie pentru cheii duplicate, dotate cu computer vision și dublarea electronică, prin intermediul ecranului tactil sunt necesare certificate de calitate.

Keyline funcționează cu UNI EN ISO 9001: 2008, care are certificat de calitate al produselor.

Site-ul oficial Keyline -> www.keyline.it

 

Prezentare video a companiei Keyline

                

Catalog principal 2016 -descarcă de aici Keyline Door Keys
Catalog cheii auto 2016 -descarcă de aici Keyline Car keys
Catalog transponderii 2016 -descarcă de aici Keyline Pod Keys
Catalog fancy cheii 2016 -descarcă de aici Keyline Fancy Keys
Toate imaginile si textele de pe pagina noastra de internet sunt proprietatea firmei noastre sau a partenerilor nostri si sunt aparete prin legile drepturilor de autor aplicabile pe teritoriul tarilor din Uniunea Europeana. Fiecare utilizare necorespunzatoare a imaginilor, textelor sau a altor materiale de pe sait de catre parti terte fara acordul nostru, va fi obiectul unui proces de judecata imediat innaintat de catre detinatorul drepturilor de autor. În total: 4.03/5 din 1003 comentarii.
Copyright © 2024 Topkey.ro
All Rights Reserved