Parola
Costul Vostru:
0 buc. | 0.00 RON
promo
firma Canas
firma Goso
firma JMA
firma Keyline
firma Lishi
Errebi

Errebi

ALTUNA GROUP - JMAJINHUA HDA KEY CO.,LTD, ERREBI S.P.A.

Din anul 1949 Errebi produce cheii în Italia. Compania este un producător global de cheii și mașinii de tăiat duplicate.

Înfințat de către o asociațiedin mai mulți meșteșugari locali, Errebi știe cum evolueze de-a lungul anilor și a reușit devină unul dintre cele mai importante companii din sectorul lăcătușeriei. De-a lungul anilor gama de produse se extinde, de la cheii simple până la cheii auto cu spațiu pentru cip, de la mașinii de lacatuserie obișnuite până la cheii cu care se programamează cipul cheii auto.

Gama de produsede echipamente pentru atelierele de lacatușerie, panouri de aranjare a cheiilor și accesorii este una dintre cele mai extinse din lume.

Fie ca aveținevoie de cheie de la casa de marcat, cheie simplă sau cheie îngropată pentru casă sau cheie auto cu cip sau fără, ERREBI oferă nu numai materia primă pentru schimbul acesteia ci și mașina profesională pentru prelucrarea acesteia.

Site-ul oficial ERREBI -> www.errebispa.com

Prezentare video a companiei

 

Catalog principal 2015-2016 descarcă de aici
Catalog pentru transponderi 2016 descarcă de aici
Catalog pentru mașinii de copiat 2014 descarcă de aici

 

Îndrumării de copiere a cheilor 2014-2015

 

descarcă de aici
Catalog pentru cutii 2016-01 descarcă de aici
Toate imaginile si textele de pe pagina noastra de internet sunt proprietatea firmei noastre sau a partenerilor nostri si sunt aparete prin legile drepturilor de autor aplicabile pe teritoriul tarilor din Uniunea Europeana. Fiecare utilizare necorespunzatoare a imaginilor, textelor sau a altor materiale de pe sait de catre parti terte fara acordul nostru, va fi obiectul unui proces de judecata imediat innaintat de catre detinatorul drepturilor de autor. În total: 4.03/5 din 1008 comentarii.
Copyright © 2024 Topkey.ro
All Rights Reserved