Parola
Costul Vostru:
0 buc. | 0.00 RON
promo
firma Canas
firma Goso
firma JMA
firma Keyline
firma Lishi
Codkey

Codkey

Codkey Technology  SRL este o companie specializată in fabricarea și vânzarea de sisteme de închidere codificate numeric. Producția este construită pe o licență elvețiană încă din anul 1991 și este situată  în Bulgaria, Stara Zagora.

Astăzi în compania Codkey Technology  SRL lucrează specialiști de o înaltă calificare în domeniul creării și construirea sistemelor de blocare de cel mai înalt nivel. Brevetele, raționalizarea și sistemele de control al calității ISO 9001: 2000 de către TUV Rheinland Bulgaria, certificat cu  nr 7510040312, sunt garanție la un nivelul ridicat în tehnologie.

Compania este un partener de încredere cu o poziție puternică pe piața internă și externă.

Site-ul oficial al Codkey -> www.codkey.bg

Toate imaginile si textele de pe pagina noastra de internet sunt proprietatea firmei noastre sau a partenerilor nostri si sunt aparete prin legile drepturilor de autor aplicabile pe teritoriul tarilor din Uniunea Europeana. Fiecare utilizare necorespunzatoare a imaginilor, textelor sau a altor materiale de pe sait de catre parti terte fara acordul nostru, va fi obiectul unui proces de judecata imediat innaintat de catre detinatorul drepturilor de autor. În total: 4.03/5 din 1006 comentarii.
Copyright © 2024 Topkey.ro
All Rights Reserved